Tickets

Onder de 10 jaar?

Fields of Joy biedt vertier voor jong en oud. Ben je onder de 10 jaar? Dan is er een middagprogramma met muziek, dans, meerdere springkussens, cupcake cup, leuke workshops en meer! Natuurlijk mag je ook lekker een concertje pakken met paps en mams.

Tussen de 10 en 18 jaar?

Iedereen tussen de 10 en 18 jaar mag onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Ben je onder de 18 dan schenken we je natuurlijk geen alcohol, maar er staat genoeg ander lekkers voor je klaar. Ook even met je ouders afspreken hoe laat je thuis moet zijn. Of neem ze gewoon mee, dan kun je net zo lang blijven totdat zij het zat zijn. En reken er op dat dat pas om 1 uur ’s nachts is!

Boven de 18?

Dan gelden er voor jou geen restricties op Fields of Joy Festival, los van ons huisregelement natuurlijk. Wees lief voor elkaar, zorg goed voor jezelf en voor anderen. We zijn er met zijn allen om er een mooie dag van te maken, voor iedereen.

Sponsoring

Wil je met je bedrijf ook aanwezig zijn? Wordt dan sponsor van Fields of Joy. Bekijk hier onze sponsorpakketten.

Neptickets

Kijk hier alsjeblieft voor uit. Fields of Joy Festival e-tickets zijn alleen te bestellen op deze website. En nergens anders. We hebben je er graag bij zaterdag 6 juli 2019, dus voorkom teleurstellingen en haal je ticket op www.fieldsofjoyfestival.com.
Mocht er nog wat onduidelijk zijn aangaande de kaartverkoop dan kun je contact opnemen met info@mijnetickets.nl. Zij helpen je graag verder.