Tickets

ticket

Tickets


Bestel hier je ticket voor FOJ17!
Wil je met een grote vriendengroep naar Fields of Joy? Bestel dan met zijn allen. Wanneer je 10 tickets bestelt, is de 11e helemaal gratis!

Ticket bestellen

Voorwaarden


Onder de 10 jaar?

Fields of Joy biedt vertier voor jong en oud. Om het voor de allerkleinsten extra voordelig te houden, betalen kinderen van 10 jaar en jonger slechts 5 euro voor een kaartje. Hiervoor krijgen ze een eigen middagprogramma met muziek, dans, meerdere springkussens, cupcake cup, leuke workshops en meer!

Tussen de 10 en 18 jaar?

Iedereen tussen de 10 en 18 jaar mag onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Ben je onder de 18 dan schenken we je natuurlijk geen alcohol, maar er staat genoeg ander lekkers voor je klaar. Ook even met je ouders afspreken hoe laat je thuis moet zijn. Of neem ze gewoon mee, dan kun je net zo lang blijven totdat zij het zat zijn. En reken er op dat dat pas om 1 uur ’s nachts is!

Boven de 18?

Dan gelden er voor jou geen restricties op Fields of Joy Festival. Maar houdt elkaar wel in de gaten, we zijn er met zijn allen om er een mooie dag van te maken, voor iedereen.

Neptickets

Kijk hier alsjeblieft voor uit. Fields of Joy Festival e-tickets zijn alleen te bestellen op deze website. En nergens anders. We hebben je er graag bij  zaterdag 22 juli 2017, dus voorkom teleurstellingen en haal je ticket op www.fieldsofjoyfestival.com.
Mocht er nog wat onduidelijk zijn aangaande de kaartverkoop dan kun je contact opnemen met het Call Center van Ticketmaster. Bel dan naar 0900-300 1250 (60 cpm). Zij helpen je graag verder.