Tickets

Met de bus van en naar Fields of Joy?

Reis jij met het openbaar vervoer naar Fields of Joy? Dan heb je geluk want wij hebben, voor jullie reisgemak, pendelbussen van Brookhuis ingezet vanaf Hengelo Rabotheater (1 min. lopen vanaf het centraal station) en vanaf Enschede het Bölke (2 min. lopen vanaf het centraal station) die jullie rechtstreeks vervoeren van en naar het festivalterrein van Fields of Joy op het Hulsbeek Oldenzaal. Een retourtje heb je al voor €10. Of nog gemakkelijker, koop een combi-ticket voor €51. Een combi-ticket koop je tegen en gereduceerd tarief en bevat een festivalticket + busreis!
Tickets voor de pendelbus koop je op de website van Brookhuis

Opstaptijden Hengelo:
13:00 – 13:45 – 14:30 – 15:15 – 16:00 – 16:45 – 17:30
Retour tijden Hengelo:
22:15 – 23:00 – 23:45 – 00:30

Opstaptijden Enschede:
13:00 – 14:15
Retour tijden Enschede:
23:15 – 00:30

Onder de 10 jaar?

Fields of Joy biedt vertier voor jong en oud. Ben je onder de 10 jaar? Dan is er genoeg leuks voor jou te doen zoals drummen in de drumcaravan, zandkastelen bouwen op het strand, een graffiti-kunstwerk maken en nog veel meer! Natuurlijk mag je ook lekker een concertje pakken met paps en mams.

Tussen de 10 en 18 jaar?

Iedereen tussen de 10 en 18 jaar mag onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Ben je onder de 18 dan schenken we je natuurlijk geen alcohol, maar er staat genoeg ander lekkers voor je klaar.

Boven de 18?

Dan gelden er voor jou geen restricties op Fields of Joy Festival, los van ons huisreglement natuurlijk. Wees lief voor elkaar, zorg goed voor jezelf en voor anderen. We zijn er met zijn allen om er een mooie dag van te maken, voor iedereen.

Sponsoring

Wil je met je bedrijf ook aanwezig zijn? Word dan sponsor van Fields of Joy. Bekijk hier onze sponsorpakketten.

Neptickets

Kijk hier alsjeblieft voor uit. Fields of Joy Festival e-tickets zijn alleen te bestellen op deze website. En nergens anders. We hebben je er graag bij zaterdag 6 juli 2019, dus voorkom teleurstellingen en koop je ticket op www.fieldsofjoyfestival.com.
Mocht er nog wat onduidelijk zijn aangaande de kaartverkoop dan kun je contact opnemen met info@mijnetickets.nl. Zij helpen je graag verder.