Pers

Pers informatie Fields of Joy 2017

Pers, bloggers/vloggers welkom tijdens Fields of Joy Festival 2017
Wij maken ons op voor de derde editie van het Fields of Joy Festival en net als bij de voorgaande twee edities heten wij de pers, bloggers en vloggers van harte welkom!
Hieronder vindt u meer informatie en het formulier voor het aanvragen van accreditatie.

Persberichten

Programma voor de pers

Woensdag 19 juli 2017, 10:00 uur – Perswandeling FOJ
Perswandeling o.l.v. festival voorzitter Manfred Geisink over het vernieuwde Fields of Joy Festival terrein. Aansluitend aan de perswandeling is er gelegenheid tot het afnemen van interviews en zal er worden gezorgd voor een broodje en koffie/thee.

Zaterdag 22 juli 2017, perstent open vanaf 11:00 uur – Fields of Joy Festival 2017
U heeft alleen toegang met de persticket(s) die u per e-mail ontvangt na accreditatie. U kunt gratis parkeren op loopafstand van de perstent (bij zware apparatuur adviseren wij u wel een ‘hondje’ of steekwagen mee te nemen) – instructies ontvangt u na accreditatie . Op het festival wordt in het backstage gebied een perstent met WIFI (let op: de WIFI kan soms traag zijn, houdt hier rekening mee tijdens uw voorbereidingen, neem contact op als u snellere verbindingen nodig heeft). In de perstent is hospitality aanwezig; voor drinken en een broodje wordt gezorgd door de organisatie.
Nieuw dit jaar is een persbijeenkomst (in de perstent) aan het begin van de avond waar de organisatie een korte toelichting geeft op de festival-dag tot dan toe.

LET OP: interviews met artiesten en organisatie op 22 juli zijn uitsluitend mogelijk op aanvraag. 

Indien u op andere dagen aanwezig wilt zijn voor het maken van achtergrondreportages, interviews et cetera neem dan contact met ons op via pers@fieldsofjoyfestival.com

Downloads
Download hier (88 mb) een ZIP-archief met grafische bestanden van Fields of Joy Festival 2017
Klik hier om de perskit van FOJ17 te downloaden.

Vragen en/of opmerkingen?
Christian Fictoor (PR coördinatie Fields of Joy Festival)
e-mail: pers@fieldsofjoyfestival.com
telefoonnummer: +31 (0)6 538 004 22 (b.g.g. even een sms of whatsapp bericht sturen a.u.b.)

 

Meld je aan als pers!