Updates

Sneak peek: Decoratie


Achter de schermen zijn we al druk bezig met de decoratie voor het festivalterrein. Het Hulsbeek wordt straks weer omgetoverd tot een waar paradijs. Ben je benieuwd? Bekijk dan snel de foto’s! Bij ons is het al gaan kriebelen hoor…

Lees meer

Marks ultieme the-day-after festivalontbijt


Maak je je nu al zorgen over hoe jij je voelt wanneer je de dag na Fields of Joy wakker wordt? Dat is niet nodig! We hebben onze topchef Mark gevraagd naar zijn ultieme the-day-after festivalontbijt. Maak dit, en geloof ons, je voelt je gelijk weer zo fris als een hoentje.

Lees meer

Good vibes voor iedereen


Fields of Joy is natuurlijk genieten van muziek, je laven aan lekkere drankjes en eten, maar ook je (laten) vermaken bij alle extra activiteiten op het festivalterrein. Waarom niet even een nieuwe coupe, een kaartje sturen naar je tante of zelf muziek maken? Het kan allemaal op Fields of Joy!

Lees meer

Dit schaft de pot op Fields of Joy


Ben jij ook zo benieuwd wat onze top-chef Mark je allemaal voorschotelt op Fields of Joy? Van frisse salades tot oriëntaalse broodjes, hij heeft voor ieder wat wils. Lees verder en maak kennis met de pareltjes van het menu.

Lees meer

Zo kom je op het festivalterrein


Ons mooie festivalterrein is ook dit jaar weer zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken! Stap bijvoorbeeld op je fiets of koop een ticket voor de pendelbus.

Lees meer

Maak kennis met chef-kok Mark


Good food speelt dit jaar een hele belangrijke rol op Fields of Joy. De festivalgerechten zijn dit jaar namelijk bedacht door een echte top chef! Verwacht dus naast het standaard frietje en de frikandellen ook wat culinaire hoogstandjes.

Lees meer

Activiteiten op Fields of Joy


Naast het bekijken van alle optredens van de vele artiesten, het eten van al het lekkers en het relaxen op de zonneweides  zijn er nog veel meer dingen te doen op Fields of Joy. Laat bijvoorbeeld je haren knippen bij de kappers van Rock & Rolling Barbers. De randprogrammering liegt er niet om dit jaar!

Lees meer

Picknicken op Fields of Joy


Op veler verzoek ook dit jaar te bestellen: de Fields of Joy picknickmand! Neem je favoriete kleedje mee, verzamel je festivalvrienden en geniet met de zon op je gezicht van de hapjes en drankjes die je erin vindt.

Lees meer

De Hulsbeekdag


Zondag 14 april is het weer tijd voor de Hulsbeekdag! Een lekker dagje uit voor jong en oud met leuke activiteiten in een prachtige omgeving. En wij zijn er ook bij, mét een leuke aanbieding!

Lees meer

Fields of Joy proefpanel


We zijn opzoek naar culinaire fijnproevers die de gerechten voor Fields of Joy 2019 willen beoordelen! Ben jij benieuwd naar wat er allemaal te eten is dit jaar op Fields of Joy? En ben jij niet bang je mening te geven? Maak dan deel uit van het enige echte Fields of Joy proefpanel!

Lees meer

Nieuwe area: History of House


Ben jij een diehard Old School House liefhebber? Dan is onze nieuwe area History of House echt iets voor jou! Lekker de hele dag stampen op de muziek van je favoriete dj’s. Dat wil je toch niet missen?

Lees meer

Niet één, maar twee entrees


Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk het festivalterrein op kan zijn er dit jaar twee entrees, aan beide zijdes van het festival één. Dit voorkomt lange rijen zodat je straks geen act hoeft te missen! En dat zijn niet de enige voordelen…

Lees meer

Kinderen op Fields of Joy


Kinderen zijn ook van harte welkom op Fields of Joy. Sterker nog, er is een uitgebreid kinderprogramma! Zo is er een activiteit waarbij kids zelf muziek kunnen maken met echte instrumenten. Ook mogen kinderen dit jaar heel veel zelf maken, zo kunnen ze een eigen graffiti-kunstwerk én hun eigen lolly maken!

Lees meer

Munten kopen: makkelijk en snel


De komende editie zorgen we ervoor dat jij zo makkelijk en snel mogelijk munten kunt kopen voor én tijdens het Fields of Joy Festival. Zo scoor je de allerlekkerste hapjes en drankjes zonder dat het je teveel tijd kost. Met drie simpele maatregelen zorgen we ervoor dat er geen lange rijen ontstaan.

Lees meer