Updates

Picknicken op Fields of Joy


Op veler verzoek ook dit jaar te bestellen: de Fields of Joy picknickmand! Neem je favoriete kleedje mee, verzamel je festivalvrienden en geniet met de zon op je gezicht van de hapjes en drankjes die je erin vindt.

Lees meer

De Hulsbeekdag


Zondag 14 april is het weer tijd voor de Hulsbeekdag! Een lekker dagje uit voor jong en oud met leuke activiteiten in een prachtige omgeving. En wij zijn er ook bij, mét een leuke aanbieding!

Lees meer

Fields of Joy proefpanel


We zijn opzoek naar culinaire fijnproevers die de gerechten voor Fields of Joy 2019 willen beoordelen! Ben jij benieuwd naar wat er allemaal te eten is dit jaar op Fields of Joy? En ben jij niet bang je mening te geven? Maak dan deel uit van het enige echte Fields of Joy proefpanel!

Lees meer

Nieuwe area: History of House


Ben jij een diehard Old School House liefhebber? Dan is onze nieuwe area History of House echt iets voor jou! Lekker de hele dag stampen op de muziek van je favoriete dj’s. Dat wil je toch niet missen?

Lees meer

Niet één, maar twee entrees


Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk het festivalterrein op kan zijn er dit jaar twee entrees, aan beide zijdes van het festival één. Dit voorkomt lange rijen zodat je straks geen act hoeft te missen! En dat zijn niet de enige voordelen…

Lees meer

Kinderen op Fields of Joy


Kinderen zijn ook van harte welkom op Fields of Joy. Sterker nog, er is een uitgebreid kinderprogramma! Zo is er een activiteit waarbij kids zelf muziek kunnen maken met echte instrumenten. Ook mogen kinderen dit jaar heel veel zelf maken, zo kunnen ze een eigen graffiti-kunstwerk én hun eigen lolly maken!

Lees meer

Munten kopen: makkelijk en snel


De komende editie zorgen we ervoor dat jij zo makkelijk en snel mogelijk munten kunt kopen voor én tijdens het Fields of Joy Festival. Zo scoor je de allerlekkerste hapjes en drankjes zonder dat het je teveel tijd kost. Met drie simpele maatregelen zorgen we ervoor dat er geen lange rijen ontstaan.

Lees meer