LOKAAL VERHAAL

LOKAAL VERHAAL


Field

Eethoek

Info

Onmeunig lekker vlees

Stel je voor, je zit in de zon op het Fields of Joy festival, te luisteren naar je favoriete artiest en denkt dan bij jezelf: ‘weet je wat deze dag nou écht af maakt? Een heerlijk stukje Twents vlees.’

Speciaal voor de mensen die zich dit kunnen indenken komt het pop-up restaurant Lokaal Verhaal op FOJ te staan dit jaar. Heerlijk even tot rust komen in een tot in de puntjes verzorgd Twents steakhouse!

En dat vlees? Dat komt uit de achtertuin van Oldenzaal, van boerderij De Veldmaat in Losser. Mensen die met veel liefde met de Limousin koeien en andere dieren omgaan, om vervolgens heerlijke stukken vlees te verzorgen, lekkerder wordt het niet!

Bij binnenkomst krijgen jullie een breekbroodje om te delen van de echte bakker uit Oldenzaal, Bakker Roeland. Als voorgerecht kun je kiezen uit de ‘Twentse carpaccio’ (Nagelhout) of een Vitello Tonato. Er zijn ook twee keuzes voor het hoofdgerecht: een entrecote met gepofte aardappel of een runder sukade met andijviestamppot.

Natuurlijk wordt er in Twente ook heerlijk bier gebrouwen. Naast Grolsch, wat natuurlijk Twents is, heeft brouwerij Othmar speciaal bier van Twentse bodem. Een drankarrangement kost €14,85 (of 5,5 munt) en daarvoor krijg je drie biertjes: een frisse Othmar Goud, de kruidige Othmar IPA voor bij het voorgerecht en een Othmar Dunkel Weizen die het hoofdgerecht goed complementeert. Het drank-arrangement is nu al te bestellen, maar ook op de dag zelf kun je aangeven of je het drank-arrangement erbij wilt hebben. Daarnaast serveren wij natuurlijk net als op het festival ook fris en wijn!

Ben je al overtuigd? Reserveer dan een plaats in het restaurant. Nog niet helemaal overtuigd? Laat dat dan gebeuren door het onmeunig lekkere vlees van Lokaal Verhaal!

Het menu – €32,50 p.p. (12 munten)

Amuse

Breekbrood verschillende soorten brood met een kerrie- en kruidensausje

Voorgerecht, keuze uit

Twentse carpaccio nagelhout met dragonmayonaise, rucola en zongedroogde tomaat

Vitello Tonato kalfsmuis met tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes en mesclun sla

Hoofdgerecht, keuze uit

Entrecote (200 gram) met gepofte aardappel, zure room en jus

Runder sukade (200 gram) met andijviestamppot en jus

Drankarrangement – €14,85 p.p. (5,5 munt)

Othmar Goud – Othmar IPA – Othmar Dunkel Weizen

Let op: bij het restaurant is het mogelijk om te pinnen óf met muntjes te betalen.

Reserveren is mogelijk via onderstaand formulier of bij Fields of Joy op de volgende tijden:

16:00 – 17:30

17:30 – 19:00

19:00 – 20:30

20:30 – 22:00

Terug naar overzicht