ENJOY SUSHI

ENJOY SUSHI


Field

Eethoek

Info

Houd jij ook zo van sushi? De uit Zuidoost-Azië overgewaaide gerechten strijken dit jaar ook neer in het Twentse Oldenzaal. Voor de echte liefhebber gaat het pop-up restaurant aan het einde van de middag open, een stijlvol ingerichte plek die je even tot rust brengt.

 

In samenwerking met ‘BENTO Beef Asian Fusion & Japanese Sushi’ te Apeldoorn, zal er tijdens Fields of Joy een heuse sushi-bar aanwezig zijn. Speciaal voor deze dag zijn er unieke sushi-boxen samengesteld om jullie van een heerlijk menu te voorzien. Neem plaats aan de sushi-band of aan een tafel, kies uit twee verschillende sushi boxen (standaard of luxe) en genieten maar!

 

De standaard box bestaat uit drie California rolls  (krab, tonijn en zalm), Sashimi en Nigiri’s met Ebi garnaal en krab. Daarnaast is er een luxe box, bestaande uit Mango Sakane, een Maki roll, een Carpaccio roll, Sashimi en Nigiri’s met vier toppings: krokante zalm tetaki, dun gesneden tonijn met bieslook, Ebi garnaal en avocado. Naast de sushi zit er natuurlijk ook in iedere box voldoende wakamé, wasabi, gember en soja parels.

 

Wil je een lekker drankjes naast de Sushi? Dan kan je kiezen voor een drankarrangement, dit is mogelijk bij het reserveren of op de dag zelf. Het drankarrangement bestaat uit een aperitief (1 glas p.p.) en twee drankjes bij de sushi. Voor de aperitief bij binnenkomst kan je kiezen uit Sake of Halleluja: Sake is een heerlijke Japanse wijn, gemaakt van rijst, die lekker smaakt bij rauwe vis. Halleluja is een glaasje bubbels met gembersap, ook heerlijk voor bij de sushi dus! Daarna kun je twee keer kiezen uit Kirin Ichiban of Sauvignon Blanc: Kirin Ichiban is een frisse Japanse biersoort met een licht bittere smaak en voor de wijnliefhebbers is er een droge witte wijn: Sauvignon Blanc. Daarnaast wordt er natuurlijk net als op het festival bier, wijn en fris geserveerd.

 

 

Sushibox – “Standaard” €25,- p.p.  (9,5 munt)

California crab roll gevuld met heerlijk aangemaakte krabsalade en een tipje huisgemaakte sesammayonaise

California tona roll gevuld met een zachte tartaar van tonijn en een tipje huisgemaakte spicy mayonaise

California salmon roll gevuld met licht aangebakken zalm met een Japanse mayonaise en witte sesamzaadjes

Nigiri’s met als topping Ebi garnaal en krab

Sashimi drie heerlijke stukken verse vis

Side dishes wakamé (zeewiersalade), gember, wasabi en soja parels.

 

Sushibox – “Luxe” €32,50 p.p. (12 munten)

Mango Sakana roll gevuld met zalm tonijn en krab

Maki roll gevuld met vijf verschillende elementen; Japanse mayonaise, avocado, komkommer, zalm en krab, met als topping groene masago

Carpaccio roll gevuld met carpaccio, sla, parmezaanse kaas, crunched wasabi nootjes en huisgemaakte Teriyaki mayonaise

Nigiri’s met vier verschillende toppings; krokante zalm tetaki (geflambeerd), dun gesneden tonijn met bieslook, Ebi garnaal en avocado

Sashimi vijf heerlijke stukken verse vis

Side dishes wakamé (zeewiersalade), gember, wasabi en soja parels

Drankarrangement – €12,15 p.p. (4,5 munt)

Sake of Halleluja

Sauvignon Blanc of Kirin Ichiban (2x)

Let op: bij het restaurant is het mogelijk om te pinnen óf met muntjes te betalen.

Reserveren is mogelijk via onderstaand formulier of bij Fields of Joy op de volgende tijden:

16:00 – 17:30

17:30 – 19:00

19:00 – 20:30

20:30 – 22:00

Terug naar overzicht