Algemeen

Algemeen


Fields of Joy Festival?

Ohw yeah! Fields of Joy Festival! Een festival waarbij al je zintuigen geprikkeld gaan worden. Fields of Joy Festival staat voor “good vibes, good food & good music”. De 4e editie vindt plaats op 7 juli 2018 op het Hulsbeek in Oldenzaal. We gaan samen geschiedenis schrijven!

Wat kan ik allemaal verwachten?

Laten we maar beginnen met good music. Want we hebben een hele rij artiesten voor je klaar staan, nationaal en internationaal bekend. En met een diversiteit waar je u tegen zegt. Zo hebben we – en ga er maar even goed voor zitten – hele goeie bands, talentvol en top, techno en house dj’s, singer/songwriters, hiphop acts, helden uit de jaren ’70, ’80 en ’90, feestnummers, noem eigenlijk maar op. En dat allemaal op Fields of Joy Festival!

En dan is er natuurlijk good food. Zeg maar gerust excellent food! Fields of Joy Festival gaat voor een goed gevulde maag met eten en drinken uit alle windstreken. Zo kun je in De Eethoek genieten van een heerlijk glas wijn of bier, Maar we hebben ook een breed scala aan eettentjes en rolling kitchens. Samen met je vrienden aan de BBQ? Kan gewoon, geen probleem.
Met die good vibes komt het ook helemaal goed. Dat kan niet misgaan met good music, good food & a great crowd! We gaan genieten met zijn allen, op het Hulsbeek in Oldenzaal. Zaterdag 7 juli 2018, zet ‘m maar in je agenda.

Openingstijden

  • Zaterdag 7 juli | Fields of Joy Festival | 13.30 – 00.00 uur

Pers

Journalisten, bloggers en redactieleden die het geheim van Fields of Joy Festival willen ontrafelen kunnen een mail sturen naar info@fieldsofjoyfestival.com. We horen graag van je!

Kluisjes

We hebben een hele rits kluisjes staan waar je je waardevolle spullen en/of je warme trui in kwijt kan. Je kunt de gehele dag je spullen in en uit je kluisje halen. Maar dat raden we eigenlijk af, want dat blijft er geen tijd over om te genieten van het festival!

Minder validen

Fields of Joy is voorbereid op de komst van welk hulpmiddel dan ook. Rolstoelers kunnen dan ook prima naar binnen en zich gemakkelijk over het gehele festivalterrein begeven. Nou misschien niet het gehele terrein, we hebben namelijk ook een strandje. Het kan zijn dat je daar niet zo makkelijk doorheen komt, maar dan helpen we je wel.

EHBO

We hebben ze hopelijk niet nodig, maar je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen. De helden van de EHBO hebben dus ook hun tenten opgeslagen op Fields of Joy Festival. Ze zullen herkenbaar op het terrein aanwezig zijn.