Vervoer en route

Vervoer en route


Vervoergeouwehoer

Aangezien er niemand op het Hulsbeek woont, komen veel van onze bezoekers met een vervoersmiddel naar Fields of Joy. Kom je met de fiets? Volg dan de borden op het terrein, hier is een ruim opgezette stalling met voldoende verlichting zodat je ook na het festival niet eeuwenlang hoeft te zoeken naar je trouwe tweewieler. En natuurlijk is het stallen van je fiets gratis! Ben je met de auto? Kom je over de A1? Dan rijd je richting Oldenzaal, de borden wijzen je op de A1 de weg naar het festival. Dan kan je deze parkeren op de parkeerplaats die je vindt als je de borden volgt, voor €10,- kan je hier de hele dag je auto laten staan. Let op: dit moet contant betaald worden. Alleen maar halen of  brengen? Er is een Kiss & Ride, deze vind je door de borden te volgen. Ben je afgezet en weet je niet hoe je thuis moet komen? Je kunt natuurlijk een plekje in de Nightrider reserveren, maar bij de uitgang staan ook taxi’s.

Pendelbus

Tijdens het Fields of Joy Festival rijden er pendelbussen tussen het Hulsbeek en Hengelo/Enschede. Ideaal voor als je niet wil lopen, fietsen, bobben of rollen. Een enkeltje met de Nightrider kost €5,- en een retourtje kost €10,-. Bij voorkeur reserveren.

Vertrektijden

Rabotheater, Hengelo – Hulsbeek, Oldenzaal
Heenreis:  13.00 / 13.45 / 14.30 / 15.15 / 16.00 / 16.45 / 17:30 uur
Terugreis:  22.15 / 23.00 / 23.45 / 00.30 uur

‘t Bölke, Enschede – Hulsbeek, Oldenzaal
Heenreis: 13:00
Terugreis:  00.30 uur

Reserveren kan via:
https://www.nightrider.nl/product/fields-of-joy-2018/

Staat jouw opstapplaats er niet bij of wil je met een grote groep met de Nightrider vervoerd worden? Stuur dan een mail naar info@nightrider.nl, zodat we misschien wel iets voor je kunnen regelen!