Zo kom je op het festivalterrein


Zo kom je op het festivalterrein

20 mei 2019

Ons mooie festivalterrein is ook dit jaar weer zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken! Stap bijvoorbeeld op je fiets of koop een ticket voor de pendelbus.

Zo kom je op het festivalterrein

Openbaar Vervoer

Reis jij met het openbaar vervoer naar Fields of Joy? Dan heb je geluk want wij hebben, voor jullie reisgemak, pendelbussen van Brookhuis ingezet vanaf Hengelo Rabotheater (1 min. lopen vanaf het centraal station) en vanaf Enschede het Bölke (2 min. lopen vanaf het centraal station) die jullie rechtstreeks vervoeren van en naar het festivalterrein van Fields of Joy op het Hulsbeek Oldenzaal. Een retourtje heb je al voor €10. Of nog gemakkelijker, koop een combi-ticket voor €51. Een combi-ticket koop je tegen en gereduceerd tarief en bevat een festivalticket + busreis!
Tickets voor de pendelbus koop je op de website van Brookhuis

Opstaptijden Hengelo:
13:00 – 13:45 – 14:30 – 15:15 – 16:00 – 16:45 – 17:30
Retour tijden Hengelo:
22:15 – 23:00 – 23:45 – 00:30

Opstaptijden Enschede:
13:00 – 14:15
Retour tijden Enschede:
23:15 – 00:30

Fiets

Stap je gezellig met al je vrienden op de fiets richting het festivalterrein van Fields of Joy? Je fiets parkeren is helemaal gratis en je draagt ook nog een steentje bij aan de duurzaamheid van het festival! Je volgt de borden voor fietsers en kan je fiets veilig parkeren op P4.

Auto’s

Pak je toch de auto? Vanaf de A1, N342 en Schipleidelaan hebben wij ervoor gezorgd dat jij zonder moeite ons mooie terrein kan bereiken. Volg hiervoor de speciale Fields of Joy verkeersborden en houd de route voor bezoekers aan. Direct aan het festivalterrein hebben wij gezorgd voor parkeergelegenheid op het Toetersdennen.
Je parkeerticket bestellen doe je hier in de voorverkoop voor €10! Wil je toch nog een parkeerticket kopen aan de deur, dan betaal je ter plaatse €12,50 en rij je naar de aparte rij voor bezoekers zonder ticket. De tickets worden gescand bij aankomst op het parkeerterrein, dit werkt een stuk sneller en zo zijn jullie al heel snel danspasjes aan het maken op Fields of Joy!

Heb je een navigatiesysteem? Vul dan het volgende adres in:
Oude Almeloseweg 11, 7576 PE Oldenzaal. Het laatste stukje volg je natuurlijk de speciale festival verkeersborden i.p.v. de navigatie.

Kiss & Ride

Word jij bij ons afgezet door iemand of pak je de taxi? Wij hebben hiervoor een speciale uit- en instapplek gemaakt bij het nabij gelegen Toetersdennen parkeerterrein. Hiervoor volg je de speciale Kiss & Ride verkeersborden die je de weg wijzen.

Terug naar updates