Dit schaft de pot op Fields of Joy


Dit schaft de pot op Fields of Joy

23 mei 2019

Ben jij ook zo benieuwd wat onze top-chef Mark je allemaal voorschotelt op Fields of Joy? Van frisse salades tot oriëntaalse broodjes, hij heeft voor ieder wat wils. Lees verder en maak kennis met de pareltjes van het menu.

Dit schaft de pot op Fields of Joy

Wat natuurlijk nooit op een festival mag en kan ontbreken is een lekker frietje. Onze friet heeft een eigen kruidenmix waardoor ‘ie net iets spannender smaakt!

Wat ook écht op een festival thuis hoort is een broodje hamburger. Marks ideale burger wordt gemaakt van rundvlees. Daarom wordt er op het festival gewerkt met burgers van het Black Angus rund. Verder vind je klassieke ingrediënten op dit broodje hamburger. Overheerlijk in z’n eenvoud!

Dan een broodje bánh mi. Bánh mi betekent letterlijk brood in het Vietnamees. Op het broodje zit buikspek, sriracha crème en zoetzure komkommer. Een beetje pittig en een beetje fris, een gouden combinatie als je het aan Mark vraagt.

Naast ons broodje shoarma serveren we dit jaar ook een broodje met köfte. Köfte komt uit de Turkse keuken. Het zijn gehaktballetjes op basis van lamsgehakt of rundergehakt. Op Fields of Joy serveren we de köfte van rundergehakt in een lekker broodje.

Natuurlijk heeft Mark ook aan de vegetariërs gedacht. Naast het frietje kunnen zij genieten van een heerlijke pastasalade, couscoussalade, caesar salade en bruschetta.

Verder op het menu:

  • Broodje pulled-chicken
  • Pitabroodje shoarma
  • Noedels
  • Kipsaté met kroepoek en huisgemaakte satésaus

Ben je een moeilijke eter of klinkt een broodje bánh mi of köfte toch iets te spannend? Op het festival vind je ook een snackkraam met frikandellen en kroketten. Daarnaast staat er voor de kids een pannenkoekenkraam op het terrein.

Wil je meer weten over onze chef-kok Mark? Lees het interview!

Terug naar updates