Niet één, maar twee entrees


Niet één, maar twee entrees

25 februari 2019

Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk het festivalterrein op kan zijn er dit jaar twee entrees, aan beide zijdes van het festival één. Dit voorkomt lange rijen zodat je straks geen act hoeft te missen! En dat zijn niet de enige voordelen…

Niet één, maar twee entrees

Tickets scannen gaat sneller

Vorig jaar verliep het niet helemaal zoals gehoopt bij de entree. Er ontstonden te lange rijen omdat het internet was uitgevallen en daarom tickets niet gescand konden worden. Dit jaar worden er op meerdere manieren internetverbindingen aangelegd waardoor de kans dat het internet er weer uitvliegt, geminimaliseerd wordt.

Veiliger voor fietsers en lopers

De ‘nieuwe’ ingang is uitsluitend bedoeld voor de bezoekers die met de fiets of lopend komen. Dit is niet alleen praktischer, maar ook veiliger. Wie met de auto komt kan de ‘oude’ ingang gebruiken. Binnenkort plaatsen we op deze website een plattegrond waarop je kan zien waar de entrees zich bevinden.

Festivalterrein eerder geopend

Wist je dat de deuren dit jaar een half uurtje eerder opengaan? Om 12:30 uur barst het Fields of Joy festival al los. De eerste artiest zal om 13:00 uur optreden, dus je hebt ruim de tijd om eerst een drankje te scoren en de zekerheid dat je de eerste act niet mist.

Heb je nog geen tickets? Je bestelt ze hier!

Terug naar updates