Munten kopen: makkelijk en snel


Munten kopen: makkelijk en snel

21 januari 2019

De komende editie zorgen we ervoor dat jij zo makkelijk en snel mogelijk munten kunt kopen voor én tijdens het Fields of Joy Festival. Zo scoor je de allerlekkerste hapjes en drankjes zonder dat het je teveel tijd kost. Met drie simpele maatregelen zorgen we ervoor dat er geen lange rijen ontstaan.

Munten kopen: makkelijk en snel

Op 6 juli 2019 vieren we de vijfde editie van het Fields of Joy festival! Daar zijn we enorm trots op en we pakken dan ook groot uit. We doen elk jaar ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, maar vorig jaar ging helaas niet alles zoals gewenst. Jullie gaven ons veel input om zaken te verbeteren, waarvoor dank! Tof om te merken hoe betrokken onze festivalgangers zijn, we gaan dan ook ons uiterste best doen om onze vijfde editie vlekkeloos te laten verlopen.

Een van de aandachtspunten waar we dit jaar aan werken is de muntverkoop. Vorig jaar ontstonden er te lange rijen, we bleken te weinig verkooppunten te hebben. Dat mag en gaat natuurlijk niet weer gebeuren.

Muntverkoop Fields of Joy 2019
Nieuwe munten halen doe je simpel en snel:

  • Online: munten zijn extra voordelig te koop via onze website. Online kost een muntje 2,70 euro. Je kunt ze online alleen in sets kopen van 20 of 40 munten. Wanneer je 40 munten aanschaft, krijg je van ons één munt korting.
  • Bij Tourist Info Oldenzaal: een week voor het festival zijn munten te koop bij de Tourist Info Oldenzaal (voorheen de VVV Oldenzaal). Je kunt hier zoveel munten kopen als je wilt. Een muntje kost op het Fields of Joy terrein of bij de Tourist Info Oldenzaal 2,85 euro. Bekijk hier de openingstijden van Tourist Info Oldenzaal.
  • Op het festivalterrein: tijdens Fields of Joy 2019 zijn munten de hele dag te koop. We hebben ervoor gezorgd dat er meer kassa’s en muntenautomaten op het festivalterrein zijn dan vorig jaar, verspreid over verschillende plekken. Je hoeft dus niet lang te zoeken én niet lang te wachten om munten te halen.

Met de munten scoor jij de allerlekkerste hapjes en drankjes tijdens ons festival. Je tickets en munten nog niet binnen? Bestel tickets en/of munten nu online.

Terug naar updates