Good vibes voor iedereen


Good vibes voor iedereen

11 juni 2019

Fields of Joy is natuurlijk genieten van muziek, je laven aan lekkere drankjes en eten, maar ook je (laten) vermaken bij alle extra activiteiten op het festivalterrein. Waarom niet even een nieuwe coupe, een kaartje sturen naar je tante of zelf muziek maken? Het kan allemaal op Fields of Joy!

Good vibes voor iedereen

Rock & Rolling Barbers
Een nieuwe coupe of een strakke baard? Net als vorig jaar zorgen de Rock & Rolling Barbers er weer voor dat jij er op 6 juli netjes bijloopt!

Van de Kaart Festivalpost
Wanneer je plezier hebt, wil je dat natuurlijk delen! Vanaf Fields of Joy stuur je het thuisfront of die ene bekende van je die een beetje aandacht nodig heeft een leuke kaart die je ter plekke beschrijft, bestempelt en verstuurt. Want zeg nou zelf, leuke post is toch altijd welkom!

Projekt 1
Kak je een beetje in? Laat dan de adrenaline weer door je lijf gieren door in ‘Projekt 1’ te stappen en de longen uit je lijf te gillen.

Drumcaravan
Even lekker de spieren losgooien en de sterren van de hemel drummen bij de Drumcaravan! Er staan elektronische drumstellen klaar om jouw muzikale creativiteit op kwijt te kunnen.

De Muzikale Smid
Legendarisch experimenten met elektriciteit en vuur, samen met een humorvolle reis vol muziek, theater en ambacht. Ontdek de muzikale hoogstandjes als de Cigarbox Guitar en de éénsnarige Diddley Bo. De Muzikale Smid mág je niet missen! Misschien mag je zelfs wel even meedoen…

Street art kunstenaars
Je kunt ook je artistieke hart ophalen bij de street art kunstenaars die dit jaar op het festivalterrein te vinden zijn. Zo’n 12 artiesten tonen en maken hun werk tijdens het festival.

De Speelhoek
Ook voor de jongste bezoekers is er genoeg te doen. In De Speelhoek zijn er genoeg leuke interactieve avonturen te beleven. Zoals muziek maken met echte instrumenten, een graffitikunstwerk maken of je eigen lolly maken! Daarnaast kun je spelen met mega legoblokken, zandkastelen bouwen op het strand, genieten van theater voor kinderen en een mooie Fields of Joy tatoeage laten zetten!

Tickets voor Fields of Joy koop je hier!

Terug naar updates