Fields

Goudmijn


Hé, dat nummer ken ik!’, zal de gedachte zijn bij veel mensen die rondlopen op het terrein en het blokkenschema niet uit hun hoofd hebben geleerd. Hier treden de grote namen op voor duizenden muziekliefhebbers die lekker losgaan. Zie je jezelf al staan tussen dat toffe publiek? Onder de blauwe hemel, hoge bomen aan de ene kant, strandje en water aan de andere. Wie doet je wat? En of je nu helemaal vooraan staat om lekker mee te zingen of achteraan met je voeten in het zand genietend van je biertje of wijntje, het kan allemaal! Artiesten die voorgaande jaren op het podium stonden: BLØF Milow Chef's Special Kensington DI-RECT

Meer informatie

Optredens van o.a.

Boomhut


Het vinden van Boomhut is even speuren. Maar verscholen tussen de bomen zijn wel degelijk muzikale tonen te horen. Omgeven door het groen biedt dit intieme podium een verrassend contrast met de massale open velden even verderop. Hier dreunen de hele dag superfijne beats van UK-garage, 2-step, Chicago en house-klassiekers uit de speakers. Ga in het bos, waar niemand je ziet, ongegeneerd hard uit je dak. Liever even tot rust komen? Dat kan! De beschutte lounge area is perfect om lekker in de schaduw te chillen.

Meer informatie

Hittegolf


Deze hete stage brengt de tropen naar Twente en heeft alles in huis voor een zinderende zomerdag. Op deze prachtige weide, bijna helemaal omgeven door hoge dennenbomen, zetten we een podium neer waar we de happy days van toen opnieuw beleven. En ‘toen’ is in dit geval de jaren ’70, ’80 en ’90. Onder een half-open tent kun je genieten van onder andere soul, funk en disco en wat die mooie tijd allemaal meer te bieden heeft. Waag een dansje op je blote voeten in het gras, zing ongegeneerd mee of geniet van een koud drankje onder de warme zon.

Meer informatie

Eethoek


Een aparte stage voor eten en drinken? Ja, inderdaad. Wij houden van lekker eten. (Ja, echt!) Hier stilt de lekkerbek zijn stevige trek. Het culinaire wagenpark heeft een menu klaar staan met het de verrukkelijkste versnaperingen die je ooit op een festival hebt gegeten. Op Fields of Joy geen slappe festivalfriet maar een zeer ruim aanbod van exclusieve hapjes en maaltijden uit alle windhoeken. Een breed scala aan fijne wijnen en bijzondere speciaalbiertjes maken de festivalervaring voor je smaakpapillen compleet. Om je vingers bij af te likken, smakelijk!

Meer informatie

Ooghoek


Waar is Ooghoek? Hier, daar en verderop! Ooghoek is overal om ons heen en beweegt met de bezoeker mee. De bevlogen kunstenaars zorgen voor een unieke verzameling van performance art, interactief theater, verrassende mindfucks, bizarre bouwwerken en fraaie verkleedpartijen. Blijf dus goed om je heen kijken! Onze creatieve randprogrammering daagt uit, schetst verbazing, fronst wenkbrauwen, maakt nieuwsgierig en wekt een lach. Het is de kers op de taart die onze roetsjbaan der beleving compleet maakt.

Meer informatie

Speelhoek


Is Fields of Joy ook leuk voor kinderen? Absoluut! Wij hebben namelijk de Speelhoek voor ons jonge bezoek. Met dit speciale kinderprogramma, vol speels vermaak, is Fields of Joy pas echt een leuke ervaring voor jong en oud. Hier zijn allerlei spannende interactieve avonturen te beleven voor de allerkleinsten. Speelhoek is er voor de creatieve tovenaar en de onvermoeibare piraat, maar ook voor de aspirantmuzikant en de acteur in spé. We kunnen helaas niet garanderen dat ze weer mee terug naar huis willen en dat ze hier niet willen blijven wonen.

Meer informatie

Housekamer


Maak je borst maar nat voor Twents talent uit het undergroundsegment. Hier in Housekamer wordt kiezelhard geraved op een meedogenloze set van (deep)house en techno. Fields of Joy brengt obscure kelderfeestjes naar de oppervlakte. Het dak gaat eraf met snoeiharde muziek die het daglicht niet kan verdragen. Deze halfopen tent barst uit zijn voegen door de kneiterstrakke beats van de DJ’s. Housekamer gaat door tot het bittere eind om zo zelfs de meest doorgewinterde raveteef te laten zweten.

Meer informatie

Optredens van o.a.

History of House


Deze area neemt je mee naar de ‘Summer of Love’ van 1988. In deze periode bloeiden er verschillende elektronische muziekstijlen op die toen bekend stonden onder de verzamelnaam House. Tegenwoordig zijn er ontelbare sub-stromingen bekend zoals Techhouse, Acid House, Trance, Techno en Hardstyle. Bij History of House waan je je in de periode van 1988 tot het jaar 2000. Ervaar het hypnotiserende effect dat de dj’s met hun repetitieve beats veroorzaken. Bij deze area mag je de hele dag stampen op de muziek van de levende legendes uit de house-scene. We hope you’ll enjoy the ride!

Meer informatie