FAQ

Klik op een vraag om het antwoord te bekijken.

Fields of Joy Festival?


Ohw yeah! Fields of Joy Festival! Een festival waarbij al je zintuigen geprikkeld gaan worden. Fields of Joy Festival staat voor “good vibes, good food & good music”. De 4e editie vindt plaats op 6 juli 2019 op het Hulsbeek in Oldenzaal. We gaan samen geschiedenis schrijven!

Wat kan ik allemaal verwachten?


Laten we maar beginnen met good music. Want we hebben een hele rij artiesten voor je klaar staan, nationaal en internationaal bekend. En met een diversiteit waar je u tegen zegt. Zo hebben we – en ga er maar even goed voor zitten – hele goeie bands, talentvol en top, techno en house dj’s, singer/songwriters, hiphop acts, helden uit de jaren ’70, ’80 en ’90, feestnummers, noem eigenlijk maar op.

En dan is er natuurlijk good food. Zeg maar gerust excellent food! Fields of Joy Festival gaat voor een goed gevulde maag met eten en drinken uit alle windstreken. Zo kun je in De Eethoek genieten van een heerlijk glas wijn of bier, Maar we hebben ook een breed scala aan eettentjes en rolling kitchens. Samen met je vrienden aan de BBQ? Kan gewoon, geen probleem.
Met die good vibes komt het ook helemaal goed. Dat kan niet misgaan met good music, good food & a great crowd! We gaan genieten met zijn allen, op het Hulsbeek in Oldenzaal.

Wanneer is het dan precies?


Op zaterdag 6 juli 2019 vindt het Fields of Joy Festival plaats van 13.00 tot 00.00 uur op het recreatieterrein Het Hulsbeek te Oldenzaal.

Is het festivalterrein geschikt voor minder validen?


Fields of Joy is voorbereid op de komst van welk hulpmiddel dan ook. Rolstoelers kunnen dan ook prima naar binnen en zich gemakkelijk over het gehele festivalterrein begeven. Nou misschien niet het gehele terrein, we hebben namelijk ook een strandje. Het kan zijn dat je daar niet zo makkelijk doorheen komt, maar dan helpen we je wel.

Is er EHBO aanwezig?


We hebben ze hopelijk niet nodig, maar je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen. De helden van de EHBO hebben dus ook hun tenten opgeslagen op Fields of Joy Festival. Ze zullen herkenbaar op het terrein aanwezig zijn. Ook voor jonge moeders die een moment privacy nodig hebben is de EHBO de juiste plek om je even terug te trekken.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?


Dat is niet nodig hoor, we hebben genoeg in huis. We zeggen het niet graag, want het is nogal een rotwoord, maar eten en drinken meenemen is verboden!

Zijn er kluisjes aanwezig?


Ja, die zijn aanwezig. Handig voor als je net iets te veel hebt meegenomen!

Worden er aan de deur ook kaarten verkocht?


Als we niet uitverkocht zijn zullen er aan de deur ook kaarten worden verkocht. Houd onze facebookpagina in de gaten om er zeker van te zijn dat jij dit festival niet misloopt!

Wat is de minimum leeftijd


Die hebben we niet! Fields of Joy is er voor iedereen! Maar er zijn wel een paar voorwaarden. Ben je onder de 18 jaar dan dien je wel een volwassene mee te nemen die voor je garant staat. En onder de 18 jaar mag je geen alcohol drinken. Helemaal nix!

Voor de allerkleinsten raden we je aan om gehoorbescherming te verzorgen. De oren zijn op jonge leeftijd wat gevoeliger en het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze met oorpijn rondlopen!

Oh, vergeet je legitimatie niet. Dat is verplicht.

Mag ik foto's maken?


We nodigen je van harte uit om zoveel mogelijk plaatjes te schieten. Je hebt je telefoon toch bij je, dus maak er goed gebruik van. Professionele camera’s zijn niet toegestaan. Er lopen genoeg fotografen rond om jou en je vrienden op de gevoelige plaat vast te leggen.